Nejnovější recenze ze sekce Pouzdra a kryty na mobilní telefony dalších značek
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a přejeme hezký zbytek dne. :-)
Super sedí ⭐⭐⭐⭐
CRIVIT na mobilní telefon na kolo
Přidáno: 3. července 2024
(naposledy upraveno 3. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- pouzdro nedrží tvar
- mobil se špatně ovládá
Jsem mile překvapen , za ty peníze je boží . Velice kvalitní , univerzální uchycení na opasek . Oko pro možnost zavěsit - třeba v dílně či na zahradě ajin.. Nemám co vytknout .
1Mcz Magnet Book Color Alcatel 1B 2020 černé
Registrovaný uživatel
Přidáno: 29. června 2024
(naposledy upraveno 29. června 2024)
- jsem spouzdrem moc spokojeni vipada dobre a dobre spracovani na ten tib telefonu
- Na telefon dobře padne, vypadá elegantně
- Povrch jsem čekal trochu "gumovější" pro jistější uchopení, ale po pár dnech jsem si už zvyknul
ok
OK
Pouzdro na MT sedí jako ulité, dobře se drží :-)
Krásné, kvalitní a šikovné pouzdro/malá taška na telefon.. krom telefonu pobere v pohodě i kartičky, kapesníky a rtěnku :-)
Jediným malým mínusem za mě je popruh, na kterém nelze nastavit délku...
Moc dobře nesedí na mobilu
praktické ,za rozumnou cenu
vše OK
nic moc
- Jednoduché látkové pouzdro
- Je možné nosti ho i na krku
- Mobil svisle nebrání pohybu ani usednutí
- Pouzdro samo o sobě nedrží tvar. To komplikuje někdy vložení mobilu pokud máte pouzdro na opasku a sedíte, nebo máte přes rameno tašku.
Pouzdro jsem koupil, protože mě už nebavilo mít kapsu kalhot vycpanou mobilem. Pouzdro nosím nepřetržitě na pásku a vyhovuje mi. Problémem není ani umístění mobilu svisle. Pouzdro s mobilem nijak nebrání pohybu ani usednutí na židli. Pouzdro nosím 1/2 roku nepřetržitě a jediným nedostatkem je, že se začíná prošoupávat (na rozích hlavní kapsy). Není však za tuto cenu koupit nové.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme hezký den. :-)
- Přesně padnoucí silikonový obal na Samsung s21 5G
Zatím nebylo použito
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Richarde, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu, věříme, že budete spokojený. Přejeme hezký den. :-)
- Sedne přesně na zmíněný telefon S98 PRO
- Materiál je příjemný, mobil konečně neklouže
- Původní pouzdro mělo ve spodní části výřez. Měl jsem tam napsané číslo. Firemní si do dnes nepamatuju.. Zde mi to trochu chybí..
Doporučuji...