Nejnovější recenze ze sekce Pouzdra a kryty na mobilní telefony dalších značek
Vše rychle a v pořádku.
Pouzdro UGREEN ochranné na 2.5" disk, černé 40707
Přidáno: 9. července 2024
(naposledy upraveno 9. července 2024)
Zakoupeno v JHMobil
Materiál a provedení vypadají kvalitně, jediná věc, pouzdro je cítit zvláštním zápachem, snad to vyčpí.
Super
- Perfektně sedí.
- Levnější než konkurence
Compass Bike WATERPROOF
Přidáno: 8. července 2024
(naposledy upraveno 8. července 2024)
Zakoupeno v atoselektro.cz
- Ok.
- Hůře se mobil vytahuje z obalu
Pouzdro RedPoint Posh XXL černé
Registrovaný uživatel
Přidáno: 8. července 2024
(naposledy upraveno 8. července 2024)
Zakoupeno v Huramobil.cz
- Jediní výrobci, skutečně kožených pouzder, které vydrží po celou dobu životnosti mobilu :-).
- Ochotní
- Komunikující
- Používám tyto pouzdra přes 10 let a stále drží. Pouzdro s klipem za opasek je jediné, které mi chrání mobil a zároveň mi nevadí v kapsách kalhot.
Bohužel neumožnují uživatelské úpravy. Nemají výrobu na zakázku. Což je škoda. Ale zase velikosti upravují podle aktuálních potřeb.
Potřeboval jsem systém který by upevnil pouzdro jak na představec kola, tak i na zátku koloběžky. Předtím jsem už vyzkoušel dva další systémy, nebyly ideální, a není ani tento. První nedostatek je že okolo pouzdra musí být prostor pro otočení 90° , druhý je že na jednom uchycení jde pootočení ztuha a kousek bajonetu se i odštípl, a další je nefunkční čtečka otisku prstů. Osobně bych si tento systém, poměrně drahý, už nepořídil, a hledal jiný se zasunutím či zaklapnutím místo pootočení.
Na kolo, běhání top
Na kolo, běhání top
- Funguje dobře
- Je hrozně velký
Cena, kvalita.
Spigen si kupuji vždy, za mě nejlepší obaly, zatím mi vždy zachránili telefon. Naposledy, když jsem ho omylem srazil ze stolu a spadl na display, tak ani neprasklo nalepené krycí sklo ... taky Spigen ;-)
Obal to zachránil.
rychlé poslání
Pouzdro FIXED certifikace IPX8 FIXFLT-OR
Přidáno: 4. července 2024
(naposledy upraveno 4. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Jednoduché na obsluhu, neteče do toho.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu a přejeme hezký zbytek dne. :-)
- Pasuje perfektne
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a přejeme hezký zbytek dne. :-)
Super sedí ⭐⭐⭐⭐
CRIVIT na mobilní telefon na kolo
Přidáno: 3. července 2024
(naposledy upraveno 3. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- pouzdro nedrží tvar
- mobil se špatně ovládá